jag vill!

Åh jag är så sugen på att sätta mig ner och pysla lite.. Har en massa funderingar på vad jag skulle vilja göra, ett minialbum om julen (men måste framkalla kort först ju..), ett baginbox fodral som jag såg att någon hade gjort - skitsnyggt var det. Men ja, mått och sånt är kanske inte min starka sida =) Hittade också en post-it bok, men post-it-lappar i, skulle jag med vilja göra. Eller så kan jag ju alltid fortsätta med mina tändsticksaskar och presentpåsar. Fast jag har redan ett antal askar som ligger här hemma, john blir nog inte så glad om jag gör fler. Haha.


tre presentpåsar

Fredag och jag är ledig, härligt det. Men idag ska det scrappas för Fanny beställde nämligen tre presentpåsar av mig. Så kul att någon fakltiskt vill att jag ska göra något till dem =) Hade ju tänkt låna lite stämplar av malin, men jag han inte hämta dem igår (jobbade) och idag har jag ingen bil. Så jag får hitta på nått annat istället. Men det löser sig nog.

Julkort, presentpåse och tändsticksask

Ja som sagt, usb kablen är fortfarande inte funnen. Men nu har jag iaf tagit några kort med mobilkameran, ganska dålig kvalité men bättre än inget. Så malin, här kommer lite av det jag gjort.
Har tagit en paus i min julkortstillverkning nu, gjort tre idag så är uppe i tolv julkort nu tror jag. Några till ska det faktiskt bli =) I söndags när mamma var här så gjorde jag en presentpåse som jag nog ska ge personalen på praktiken i julklapp. först scrappade jag en tändsticksask, la den plus några värmeljus i en cellofanpåse och så häftade jag ihop den. Gjorde så klart nått fint på pappersgrejen också. Bild finns här neranför.
Nepp nu ska jag fortsätta med julkorten igen.

Julkort



julkort


Min scrappingplats för dagen



alla juulkort i en enda röra..


En stor tändsticksask, bestående av fyra små askar. Den var ganska rolig att göra, inte speciellt svår heller =)


Presentpåsen, som jag blev väldigt nöjd med. Ska göra en och ge mormor i julklapp med.

Julkort

Fortfarande kan jag inte lägga in bilder på det jag gjort. Måste påminna john om att leta upp usb kablen..
På tisdag är det sista scrappträffen för detta året och jag kan inte komma, praktiserar då. Men i tisdags hade vi det mysig iaf, då drack vi glögg och åt peppakakor =) Så gjorde tre julkort men är inte klar på långa vägar. Så idag kommer mamma hit och så ska vi scrappa lite, och gissa vad jag ska göra? Jo julkort så klart =)



 

ett "gammalt" julkort..


 


RSS 2.0