oops

Dålig uppdatering, jag vet!
Var ej på träffen igår, jobbade. Men ska lägga upp bilder på det jag gjorde förra vecka, en beställning som jag fick från Frida, en tjej från gymnasiet. Så jag har skickat iväg det till henne, hoppas bara det kommer fram =) Och att hon blir nöjd.
Ska ta tag i de andra jag har också. Är ju bara det va, att det inte är så kul att sätta sig å scrappa i detta fina väder. Så jag hoppas de har lite överseende med det =)

yes!

Idag ska jag inte gå på scrapträffen. Studenterna här i stan ska ju ha bal ikväll och jag ska såklart ner och kolla och ta några bilder på Sanne =) Det får man ju ej missa!
Har föresten fått en beställning till, så roligt! Väntar bara på att askarna ska komma så jag kan börja skapa.

Tack Fanny!

Pratade med Fanny innan och hon gillade min tampongask stenhårt! Så nu ska jag gör en till henne med, kanske två (en för bindor också). Är ju skitbra! Jag som har beklagat mig inför mamma att det aldrig är någon som ber mig göra nått. Så tack Fanny! =) Ska ju iofs gör ett kort till stig också, mormor bad mig, eller först bad hon mamma men hon hinner ju inte med alla sina beställningar (haha), så jag ska gör det istället.

Fan va Nice!


en ask med tamponger, tack!

I tisdags på vår lilla scrappträff gjorde jag ett studentkort till Sanne. Blev inget traditionellt studenkort förutom ett par mössor på. Men blev nöjd med det ändå. Lägger ej upp bild på det förens om en vecka, då hon har tagit studenten =)
Sen gjorde jag en ask till, är inne på det nu =) En sak där jag ska ha mina tamponger, haha. John tyckte den var klockren iaf och jag blev med nöjd med den.



Mammas presenter

Tänkte visa det jag (vi) gav till mamma på morsdag. Jag gjorde ett kort, sommrigt å fint =) Sen fick hon också en smyckesask. Mamma blev glad =) haha.
 

Smyckesaskens utsida


Smyckesaskens insida
Tänkte gjort fack innuti också, men jag hade inget bra papper till det.


 



 

Kortet


RSS 2.0