Receptbok

Ikväll är det scrappträffa som vanligt och jag ska börja på mammas present, en receptbok! Ja, hon vet om att hon ska få det, då hon själv bad mig gör en till henne. Tänkte att det var dags att sätta igång med den då mamma fyller om en vecka.

Gjort julkort

Va som sagt hos mamma igår och pysslade lite. Gjorde två julkort faktiskt. Läger upp dem här. Vem vet, kanske dimper ner ett av dessa i din brevlåda =)



Den första blev ganska enkelt men ändå snyggt. Syns inte på bilden men på bokstäverna så är det lite glitter i kanterna.
Det andra kortet blev lite annrolunda då jag stämplade på svart papper men jag tycker nog ändå det blev ganska bra. Annorlunda som sagt.

Många papper

Var bara tvungen att se hur många papper jag köpte igår, så räknade de mönstrade jag köpte, 50 st kom jag hem med. Cardstocken räknade jag inte men gissar på att det är ungefär lika många. Det ska jag väl klara mig på!

Mina inköp från mässan

Nu ska ni får se va jag köpte igår. Är ganska nöjd faktiskt, köpte ju det jag skulle köpa. En jädra massa cardstock, haha. Men nu behöver jag inte köpa papper på ett bra tag iaf.  Endel av det jag köpte ska mamma ha med. Var svårt att köpa till två perseoner och hålla isär hennes och mitt. Tillslut så slog jag ihop allt så mamma får ta det hon vill ta. Om inte jag absolut vill ha det ;)
Ikväll ska jag hem till mamma och scrappa lite med henne och en kompis till henne. Hon ville testa så mamma frågade om jag kunde komma =) Gör jag gärna.




Hemma med halmen

Då var jag hemma från helsingborg och mässan. Blev en hel del papper handlat kan jag säga. MEN jag gjorde inte av med alla pengar =) haha. Lägger nog upp en bild på det jag köpt imon om jag hinner. Just nu orkar jag inte riktigt. Har ju varit inne på väla och ikea också idag. Så lite ont i fötterna har jag allt.

Imon så

Imon är det mässa! och jag ska handla en jädra massa papper för det tycker jag alltid att jag har för lite av. Sen bokstäver och alfabetet är också något som står högt på min lista. Sen får jag se hur jag ska spendera mina pengar. Ska ju även handla lite saker till mamma =)

Längtar ihjäl mig!

Va annat kan jag säga än att jag längtar till mässan! Shopping! =)



ett grattiskort som jag gjorde till Johns syster när hon fyllde år.

Mässa

John frågade mig vad jag ville ha i 20 års present. Presentkort eller pengar så jag kan köpa scrappsaker, sa jag. Sen la jag till, det skulle ju vara bra att få det nu, lagom till mässan. Och visst fick jag det! Ibland är han för bra John =) Så nu har extra mycket pengar med mig ner dit, ooh va det ska handlas.

Kolla!

Nu har min kusin skaffat en blogg, antar att den mest ska handla om scrapping. Men är ni ändå här så kan ni ju kika in hennes sida med =) http://malinscrapp.blogg.se

Nya layouter, äntligen!

igår blev det lite gjort, knåpade ihop inte mindre än tre layouter. Jag var effektiv kan man ju säg =)
Suddade för ansiktet fö vet inte om denna person vill synas.. lika bra att vara på den säkra sidan. Sen suddade jag för texten också, vill inte ni ska läsa den =) hihi.
Iaf så blev jag ändå rätt nöjd med dem, iaf den sista. Den blev enkel men snygg.






Tomt

Dåligt med uppdatering här men har inget att visa er =) inget nytt som hänt heller. Ni kanske har nått bra tips eller nån sida man kan kika in?

Stämplar och grejer

Mamma och jag var nere på pysselboden tidigare idag och handlade lite saker =) vet att det snart är mässa men kunde inte låta blir. Köpte mig faktiskt ett par stämplar, fyra stycken för 90 kr. Tyckte jag va billigt. Julmotiv ,så tänkte ju ha dem när jag gör julkort.
Och nu har jag fått mamma till att börja scrappa också

Mina nyaste alster

Här kommer de alster som jag gjorde i tisdags. Och ja, jag blev gansla nöjda med dem båda två =)




Ännu mer pyssel

Köpte lite saker igår på träffen, äntligen! =) Men fick bara bli lite eftersom det är mässa nästa vecka. Och då ska det ju handlas. Gjorde två alster igår som jag blev ganska nöjda med. Tänkte lägga upp dem här senare idag, hinner inte just nu.

Gammalt

Tänkte lägga in lite alster jag gjort, men som jag inte orkat lägga upp innan.








Kanske inte världens bästa kvalite på bilderna..

Scrapping

Imon på scrappingträffen så kommer det en "föreläsare", ska bli spännande att se vad hon kan. Om hon har några tips eller så. Hörde  nått om att hon möjligtvis hade en butik så hoppas på att hon i så fall tar med lite saker som man kan få köpa =)


=)

Shit. det är ju mässa i helsingborg nästa vecka. Och som vi har kollat efter denna men ej hittat den. Tack Rimna för tipset =) Nu hoppas jag bara att vi kommer dit med. Oh va glad jag blev nu, haha.

Jag vill också!!

Jag är lite sur över att vi inte har kommit iväg på någon mässa. Trodde ju det var en i helsingborg nu i september men tydligen så hade vi fel. Och jag som vill ha massa ny saker. Ibland är det synd man inte bor i en större stad, nu har jag ju gått igenom den största affären med scrappsaker ett antal gånger. Och varje gång blir jag besviken, samma gamla saker. Malin, vi måste åka någonstan. Så jag får handla! =) haha



Nepp ska se om jag kan knåpa ihop ett grattiskort.

Pyssel

Jaha, här hade jag då tänkt lägga ut det jag scrappar. Får se hur det går med det.
Kan ju börja med att lägga upp nått jag redan gjort.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0