minialbum m.m

Här kommer bilder på det jag gjorde i tisdag.
En wc-"skylt" till toaletten. Fick idén när vi var på Landstoken, hon hade gjort en som hon hängt upp på kundtoaletten. Så en sådan gjorde jag med. Undrar om John vill att vi hänger upp den, egentligen. Han sa iofs ja när jag frågade, men jag är tveksam.
Sen blev det också ett minialbum med endast två bilder på mig och john från i sommras. Det var alllt.








Förvaring?

Gjorde detta bröllopskort förra veckan. Blev ganska tjusigt men pappret var nog lite för tunnt för gångjärnen. De satt inte fast ordentligt. Men det är ju petitesser (stavning?) =)
Ska städa i min väska nu, för där ligger massa saker som bara är nedslänga och sen måste jag packa upp/ner de jag köpte förra helgen också. Hur ska jag få plats??



Landstoken

De ringde nyss från jobbet och frågade om jag kunde jobba kvällen på tisdag. Hrm, jag sa jag även om det tog emot lite. Tisdagar är ju vår scrappkväll och hade det var en vanlig scrappkväll hade jag inte brytt mig så, men nu på tisdag har jag en massa ideér jag vill påbörja. Sen vill jag använda allt nytt jag köpt också. Men jag får helt enkelt vänta med det. Hinner kanske komma en liten stund, slutar ju åtta =) Och jag jobbar ju gärna, för det är roligt.
Men nu ska ni få se bilder!
Stämplen med flickan är jag nyfiken på. Tycke den är så himla fin men jag trro den är pillig att göra så den blir bra.
Ja, papper var det ja. Som vanligt =) Köpte såklart en del cardstock också.









Landstoken

Idag bar då det äntligen av till Landstoken. Och vilken affär! Ja herregud vad jag handlade. Som vanligt handlar jag en jädra massa papper. Men jag tycker om att ha papper, så man kan välja och vraka =)
Köpte även stämplar, blommor, rub ons med mera.
Fick även veta att det är mässa i helsingborg i mars, härligt härligt.
Tänkte jag lägger upp bilder på mina inköp imon, för ikväll har jag annat för mig =)


Är Malin nöjd nu kanske?

Ja Malin, jag känner dig och vet hur nyfiken du är =) Men, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.. haha. Nu kommer iaf bilderna på det jag pysslade med igår.
Föresten så kan det dröja veckor innan vi får vår slice cutter. Tråkigt, men än en gång: Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Ja jag vet, världens mest irriterande mening.
På Lördag blir det Växjö med mamma, malin, sanne och Irené. Vi ska kolla in Landstoken men innan vi åker ska jag kola deras hemsida och se va de har för grejer. Mycket hoppas jag på =)
Ursäkta bildkvalitén på de två sista, men orkade inte ta ut dem från albumet är det är ju sååå mycket jobb att göra det.

Tändstickask nr.1 med långa tändstickor i


En vanlig tändticksask


Skärgården sommaren 07


Jag och min vän Anette =)


Jo det var väl helt okej det här.
 Men är det någon som vill ha mina tändstickaskar så är ni välkomna att ta dem. Jag har så många redan, haha.

två LOs och två askar

Lugn malin ( för jag vet att du är här och tittar), jag ska lägga upp det jag gjorde igår. Jag ska. Sen, senare. Ikväll kanske.

Ikväll så

Ikväll är det återigen dags för våra tisdasträffar. Ätnligen. Dessvärre har nog inte Slice cuttern kommit. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge =) Måste komma ihåg att fråga malin när den beräknas komma, efterom det är som har beställt den.
Undrar vad jag ska göra ikväll?





Slice Cutter

Scrappat baginbox

Nu är jag äntligen klar med mitt fodral till baginboxvinet. Det var ganska roligt att göra även att man behövde mäta, klippa, vika och klistra en del. Men är ändå hyfsat nöjd med den, för att vara första gången =) Som sagt så hittade jag beskrivningen på nätet, på den här sidan http://minelle.wordpress.com/2008/08/08/scrappat-fodral-till-bag-in-box/  .
Jag inspirerades ganska mycket av hennes fodral, tex så har jag också citat på min, tänkte första ha som henne att de skulle handla om vin. Men hittade inga jag tyckte var bra så det fick bli två nalle puh citat och ett annat. 
Tänkte ge den till min handledare, så jag hoppas att hon blir glad för den och jag hoppas hon dricker vin. Haha. Aja, annars är det väl alltid någon i hennes närvaro som gör det.






Bokmärke och kom ihåg

Skrev ett inlägg tidigare idag, men det verkar inte ha publicerats. Men kan lika gärna skriva det en gång till, tack sanne för att du fixade min design. Bättre än innan va? =)
Idag har jag, äntligen, satt mig ner och pysslat. Gjorde en Post-it tavla (eller vad man ska kalla det). Kikade runt på nätet och hittade en som gjort det så jag gjorde också en. Blev nöjd med den kan jag säga. Så nu ska jag bara göra det där fodralet till baginbox vinet också, em ndet hinner jag nog med någon dag =)



Mitt bokmärke som jag gjorde, blev himla nöjd =) Så jag behöll det själv.

Ny design

Sanne har ändrat min design, visst är den bättre än den förra? Det tycker iaf jag =) Tack Sanne.

RSS 2.0