Julkort!

I allt ståhej här hemma lyckade jag hitta kablen till datorn så jag kan lägga in det jag gjorde i tisdags på träffen. Malin ville jag skulle lägga upp de julkort jag gjort. Så malin, här kommer alla julkort jag har gjort hittills.
Fick även använding av min dymo, den användes ganska bra tillochmed. Så mamma, hoppas det inte gör något att du kanske får se ditt julkort innan det dimper ner i brevlådan =) Ja, och malin med för den delen.  Fast hon ska ju välja själv säger hon, men jag vet inte det jag. Funder på att ge henne det jag blir minst nöjd med. Med resonemanget att hon vet att jag kan göra bättre, vet ju inte de andra (okej, kanske mamma), haha. Nej jag skojar bara.













Dymo

Var i kalmar i helgen, skulle till ikea men körde inom baronen köpcentrum också. Då passade jag på att gå in på claes ohlsson och köpa mig en dymo. Äntligen! Har inte använt den än men har velat köpa en sådan ett tag och nu har jag gjort det. Ska den bara användas också. Ja testat den har jag såklart gjort =) men inte mer. Imon kanske den kan komma till användning.
Precis en sådan som på bilden inhandlade jag, 119 kr på claes ohlsson.


Julkort

I måndags var mamma och jag inne i karlskrona för att gå i simsalabim (panduro) och handla lite scrapp saker. Och jag hittade cellofanpåsar så nu ska jag testa göra presentpåsar, funderar även på att testa scrappa på tändsticksaskar. Dem jag har sett göra det har gjort det så fint så jag vill också prova på =) Köpte ju såklart lite mer än bara påsarna, lite papper och stämplar. Sen fick jag också ett album, vilket var bra då mitt andra är fullt.
Och igår så gjorde jag två julkort. De andra pratade lite om att kanske träffas en hel dag och göra julkort sen när det börjar närma sig jul. Då kommer jag nog redan vara klar med mina, haha. Har redan gjort typ sju st. Men men!





Det blev bara två sen tog min inspiration slut.

Nytt

Var som vanligt på träffen i tisdags, fick två layoter gjorda. Jag börjar bli riktigt snabb nu, haha. innan gjorde jag typ en på kanske tre timmar, nu hinner jag med två tre stycken på varje träff. Skoj! Aja, gjorde två sen tog min inspiration slut och tankarna flög iväg på annat håll (farfar). Men här kommer iaf de jag gjorde.




Ny layout, äntligen!

Varit hemma hos mamma och scrappat lite. Blev ett julkort och en vanlig layout. Mamma var snabb som en vässla och gjorde tre stycken =) Men var roligt iaf, synd bara att tiden ska gå så fort. Svängde även inom pysselboden på vägen hem. Köpte lite färg och penslar. Har ju bubbelplast som ska användas och kan inte snylta på malin hela tiden =)
Lägger upp dagens layout. Kan ju inte lägga upp alla julkort här, man vet aldrig vem som läser som ska få.


Pyssla

Eftersom jag inte kunde vara med på scrappträffen i tisdags så bestämde jag med mamma att vi skulle pyssla lite på fredag. Händer inte så ofta att jag sätter mig själv och pysslar (orkar inte dra fram alla saker, haha). Då kan man ju bollar ideér med varandra.
Nepp nu ska jag snart iväg till LIA:n.

Mammas bok

Nu så, nu har mamma fått sin bok så nu ska ni med få se den =) Och hon blev glad för den.
Annars har jag inte gjort så mycket nytt. Sanne var här i fredagskväll så vi scrappade lite då, men blev bara ett julkort. Och imon missar jag scrappträffen eftersom jag ska praktisera på kvällen. Men sånt som händer.



Ja den blev som sagt väldigt enkelt, men jag tycker den blev bra ändå. Vågade inte sätta på mer krimskrams än de pärlor jag har. Var rädd att jag skulle förstöra det då, haha. Men är ändå nöjd med den, färgerna är fina, lite höstaktiga.
Verkade som att mamma blev nöjd, jag blev med nöjd, så då är det ju bra =)

Nytt alster

Igår gjorde jag mammas receptbok, ett grattiskort och ett vanlig alster. Visar kortet och boken senare, mamma får ju inte se.



Vet faktiskt inte om jag är klar med denna, funderar på att sätta dit namnen på dem också. Ska fundera på det under dagen =)

Förövrigt så är jag inne i ett skapastim, så fler julkort ska det bli. Kanske ikväll.

RSS 2.0