Bokmärke

Lovade ju att lägga upp en bild på bokmärket jag gjorde, och nu kommer den =) bra va?
Imon missar jag scrappingen för jag ska jobba. Men hade ändå inga planer på vad jag skulle göra. Får ista ut det tills nästa vecka istället.
Och mormor tyckte om post-it tavlan som hon fick i present. Iofs så var det ju lite lite plats att skriva på =) Men vi löste hennes problem, så hon blev glad. haha.


Grattiskort

Scrappträff igår, som vanligt. Fast denna gång blev det som en lite mini släktträff. Det var nämligen bara jag, malin http://malinscrapp.blogg.se/ Sanne http://nypoonbuskar.webblogg.se/ och mamma. Men det var trevligt ändå.
Och jag gjorde ett Grattiskort till mormor som fyller på fredag. Det blev jag nöjd med.
Gjorde också ett bokmärke. Vad jag nu ska göra hän det? Ingen som läser mycket och vill ha ett?? =) Det blev jag också jäkligt nöjd med. Fast det är inte riktgigt klart än, för malin hade ju inte "hålslagaren" (eller vad den heter) med sig. Typiskt. Får fixa det en annan dag.
Bild på bokmärket kommer, när jag laddat baterierna till kameran =)
Ska också lägga upp en bild på momros post-it tavla som hon ska få.

Mormos kort.


Bilder på mitt skapande

Då kommer bilderna, beredda?

LO:n jag gjorde är inspirerad av många andra som jag sett. Hittat en hel del som skapat om sig själv och siffror.
Var ganska kul. Men när jag väl skulle komma på olika siffror som på något sätt beskriver händelser i mitt liv fick jag blackout. Lyckades ändå komma på en del men sen så hade jag ju inte tillräckligt många siffror å det var för lite plats på pappret. Haha. Men den blev bra ändå.




precis som Malin gillar jag rub-ons. De är snygga.
De sista jag köpte får man gnugga utav bara fan för att de ska fastan på pappret. Vissa fastnar så fort man bara vidrör dem men så vad det inte med dem här. Fast jag är jäkligt nöjd med dem ändå.
 Erkänn, de är snygga? =)



Sist men inte misnt, presenten till mormor. Gjorde en post-it tavla till henne.
Mamma sa jag kunde göra en, så gillar hon den inte skyller jag på mamma.
Mormor är ju ganska ärlig av sig så jag får säkert höra om den är godkännd eller ej =) haha.


Present till mormor

igår var det, som vanligt, scrapping. Jag har fortfarande inte framkallat korten så kunde ju inte börja på albumet. Men istället gjorde jag en present till mormor som fyller år nästa vecka. Och sen blev det en vanlig LO. Blev nöjd med båda. Bild på dem kommer lite senare idag. För nu ska jag vara duktig och plugga! så det blir gjort  =)
Kika in på kusin malins blogg, det hon gjorde igår blev kanoners kaniners. Urfint! =) http://malinscrapp.blogg.se
Hoppas bara hon lagt ut bilder på det nu då..

RSS 2.0