Renovering..

En liten uppdatering vad gäller renoveringen. Det går framåt, inte fort men framåt iaf :) Igår va vi och beställde tapeter, blev de vi kollade på förra veckan och vi kom överens också, haha! 
Lägger upp bilder istället :) av tre väggar är vi nästan klara med den första (nästan..) och så har vi börjat på den andra. 

Fönstret vid ytterdörren



Bakom denna panel upptäckte jag två skruvar som gick rakt igenom väggen.. Undrar hur han tänkte där?
Inte precis så att vi kan ta bort dem heller.. så det får väl bli till och kapa av dem eller nått.



Diesle ville väldigt gärna vara med. Så hon fick till uppgift att övervaka arbete.

 

 

 


Alstrad/pimpad kalender

Igår va jag på scrappingen, åh va bra det gick :) Alstrade min kalender (en ful sådan från början) och den blev riktigt snygg. Gjorde sen en vanlig layout och även den blev jag riktigt nöjd med. Så skönt, efter flera veckor med saknad inspiration kom den äntligen tillbaka. Hoppas det håller i sig bara.






scrapbooking/renovering

ibland undrar jag.. Glömde såklart att ta kort på dopkortet innan vi åkte till dopet. Så nu kan jag inte visa det.. tråkigt.

Denna blogg kommer numera att bli en kombinerad scrapbooking och husrenoveringsblogg :) Tänkte lägga ut lite bilder på hur det går med våra planer på det vi vill fixa till här i vårt lilla hus. Och nu har vi ju faktiskt börjat med vårat första projekt, nämligen hallen!
Idag va vi stan för att kolla ut tapeter till kök å hall. Då våran hall hänger ihop med köksdelen vill vi ha tapeter som matchar. Vi hittade några stycken idag. Sen ska det bara bestämmas vart de ska vara och där är det lite delade meningar.

Hall från början:

 

Hallen för tillfället:







Så, äntligen ryker bröstpanelen! :)


dop

Dåligt med uppdateringa här. Men lovar lägga in en bild på dopkortet jag gjorde häromdagen.
Tänkte lägga in bilder på julkorten också men sen insåg jag att jag inte hade tagit några kort på dem innan jag skickade iväg dem.. dumt det där.
Har ocksp en idé på en present jag ska göra. Berättar mer om den en annan gång :) 

RSS 2.0