Kort jag gjort

Här kommer bild på kortet jag knåpade ihop igår, blev otroligt nöjd med det faktiskt :) Visst är det fint? :)



Ikväll har jag inte varit på kursen, varit iväg så jag missade det. Lite synd för jag tycker det är så kul och har inspiration just nu. Men kommer fler kvällar så får hoppas att det håller i sig. Och snart är det mässa också, i början av november. Hoppas jag har lite pengar då så jag kan handla lite. Mässan i helsingborg var ju förra veckan men jag hade inte pengar till det så följde aldrig med..

Säg bara till om ni vill beställa wtt kort eller så, jag gör gärna :)


Födelsedagskort

Förra veckan gjorde jag ett grattiskort till mamma, hon fyller år denna vecka men vi firade henne i söndags så nu är det frittfram för mig att lägga ut kortet hon fick. Jag blev väldigt nöjd med det :)
Har gjort ett grattiskort till (beställning), ska lägga upp bild på det så fort jag vet att jag få göra det. Det är också ett kort som jag blev väldigt nöjd med.




Malin och Lena hade rensat bland sina stämplar, stämplat upp alla och gjort iordning så man har bättre översikt över alla. Så då hittade jag den här (månaderna, dagarna å datumen) och tänkte att den kunde vara kul att använda. Och det blev ju fint, visst? :)


RSS 2.0