...

Idag ska jag hem till mamma, tar med mig slice cuttern så hon med får prova den lite. För det vill hon =)

Julalbum

Igår var det fart på mig minsann. Började på ett album, ett julalbum. Så gjorde både framsida och fyra sidor innuti  =) Använde dock inte slice cuttern mer än en gång men den gick ju varm ändå =)
Och på söndag är det mässa i helsingborg, nice det! Blir väl ett gäng papper som vanligt men ska även ha mer stämpelfärg. Annars får jag se vad mer jag hittar. Ska iaf blir roligt.

Bjuder på två bilder, framsidan och en "vanlig" sida =)




Tisdag

Kunde ju inte bli mer perfekt än så här. fick bilderna idag. Och ikväll är det ju träff som vanligt. Kanske jag kan få lite mer gjort och stanna lite längre =)


Slice cutter & bokmärke

Okej, jag måste hitta ny ispiration. Igår gjorde jag bara en sak och sen gick jag hem, redan vid halv 9! Dåligt av mig.. John ville jag skulle göra ett bokmäske till honom så det knåpade jag ihop.
Vi fick även vår slice cutter (trro jag den hette, haha). En jäkla tur att malin kollade sin mail innan hon körde iväg. Så den provade vi ju också. Stjärnorna på bokmärket kommer från den, där fanns en jäkla massa andra saker också =) Men kul att vi äntligen fick den, var 2 månader sen vi beställde den ju..


Grattis Lotten!

Nu lägger jag upp en bild på kortet charlotte fick igår. Hon blev glad för det med =)

  

Tjuvkik



En liten del av kortet som Charlotte ska få imorgon =)

Grattis!

Jag gjorde bara en sak igår på träffen, men fy fasen va nöjd jag blev med det =) Kan inte visa eftersom jag gjorde ett grattiskort till en kompis som fyller år, man vet aldrig om hon är här å kollar runt =) Men på söndag dyker det upp en bild på kortet. Men tänklte lägga upp en bild på en lite ndel av kortet iaf, alltid kul med bilder ju.
Kännde iaf att jag fick lite nya ideér å så igår. Kortet jag gjorde blev exakt så som jag ville ha det och som jag tycker är så fint. Hoppas bara lott med tycker om det.




Gick inte att lägga in en bild =( får testa lite senare igen..

Nu jävlar!

Känner mig faktiskt ganska taggad inför ikväll =) Är sugen på att göra något nytt och annorlunda. Då och då kommer man ju faktiskt dit, att man vill utvecklas och inte bara hålla på med samma sak hela tiden. Där är jag just nu..
Mamma köpte det nya nr av scrapptidningen idag och jag fick låna den av henne! Hon hade ändå inte tid att läsa den förens imonkväll, tur för mig =)
Upptäckte också att jag är med på scrapptoppen, sist men ändå =) haha.

Grattiskort och LO

Så där jag, då har jag gett mig själv en spark i baken å äntligen lagt in bilder på det jag gjorde på förra veckans träff.
Imon är det ju dags igen men jag saknar inspiration.. Nya kort kanske vore på sin plats? eller nya ideér? Ska iaf göra ett grattiskort, för på lördag ska vi ju till lott å fira henne =)

Kortet som Johns mamma fick i lördags då det var kalas för henne. Igelkotten är ingen stämpel utan bara ett vanligt hederligt klistermärke =)


En vanlig LO, enkel men snygg, enlig mig då.

ojojoj

Shit va längesen det var jag uppdaterade här. Men jag ska lägga in bild på det jag gjorde förra vecka.. jag ska! =) haha

RSS 2.0