Onsdag

Igår var jag på scrappingen. Mamma beställde ett nytt bokmärke och sanne sa jag kunde göra ett grattiskort till hanna. Så det var också vad jag gjorde, fint blev det. Lägger upp bild lite senare på det. Orkar inte nu =)

Kort och Sannes pärm

Hej hopp!
Lovade ju att lägga upp bilder på sannes present och kortet jag gjorde till pappa (även ett till johns farfar). Så här kommer det =) Till Sanne gjorde jag en pärm som hon kan ha alla sina "teckningar" (eller vad man nu ska säga) i. Eller, själva pärmen gjorde jag ju inte men dekorerade den gjorde jag allt =)


Koretet till pappa.
Blev nöjd med det även att jag faktiskt inte hade någon idé när jag började =)



Kortet till Johns farfar se ju nästan likadant ut,
bytte bara färg på blommorna å bokstäverna =)



Sanne pärm! Här hade jag en idé om hur jag ville göra,
blev dock inte riktigt så fint som jag trodde. Så jag tog en paus från det.
Efter en dag fortsatte jag å den blev himla tjusig tillslut iaf =)




Fram och Baksidan.

Bokmärken, mässa och LO

Nu kommer bilderna från mässan, haha. Ska lägga upp det jag gjorde igår på träffen med. Blev ett bokmärke och en vanlig LO.
Bokmärken är skoj att göra, tar inte så lång tid och det är användbara. Jag gjorde ett till mig igår, eftersom jag saknade ett. Håller just nu på att läsa tre böcker och jag hade bara två bokmärken. Och jag är nöjd med alla tre =) Även det jag gjorde till John för ett tag sedab blev bra. Tror jag ska uppdatera mamma och mormors bokmärken med. De fick ett var sitt för längesen men de jag gör nu är ju mycket finare =) haha.

           

 




Mässa

Dålig uppdatering.
Var på mässa i söndags ju och som vanligt så handlar jag en massa. Fast denna gång överraskade jag mig själv lite, blev inte alls så många papper som det brukar bli =) Men å andra sidan så har jag väääldigt mycket papper så jag klara mig nog. Ska lägga upp bilder på det jag köpte, orkar bara inte just nu =)
Va ju inne på ikea en sväng med, där köpte jag mig en strandpåse (sån i plast) så nu har jag verkligen plats för alla min saker. Inte alls trångt längre, kan ju till och med handla på mig mer. haha.

RSS 2.0