Landstoken

Idag bar då det äntligen av till Landstoken. Och vilken affär! Ja herregud vad jag handlade. Som vanligt handlar jag en jädra massa papper. Men jag tycker om att ha papper, så man kan välja och vraka =)
Köpte även stämplar, blommor, rub ons med mera.
Fick även veta att det är mässa i helsingborg i mars, härligt härligt.
Tänkte jag lägger upp bilder på mina inköp imon, för ikväll har jag annat för mig =)


Kommentarer
Postat av: Nina

Vad roligt att ni hittade mycket på Landstoken! :) Men det gäller ju att ha en tjock plånbok med sig. Kul med mässa! Wehooo! Läste förresten i din andra blogg att du läser en TAKK-kurs. Intressant! Det är det jag jobbar med nu. Är det en fristående kurs eller var läser du den?

2009-01-18 @ 11:10:23
Postat av: Annemie

Svar Nina: Ja, jag hade fått från CSN dagen innan så pengar var inget problem för min del, haha. Ja, redan i mars är den så är ju inte länge dit. Gäller att spara lite pengar nu bara. Lite vill man ju handla. Jag går en KY-utbildning med inrikting mot utvecklingsstörning och NPF, Den kursen ingår egetligen inte i vår utbildning men vi ville så gärna läsa en TAKK-kurs så vi fick det. Det är bara en grundutbildning, på 4 gånger, 2 timmar varje gång. Så vi lär oss bara sånt man oftast har använding för. Men det är verkligen jätteroligt att lära sig =) Läser du med en kurs? Eller använder ni det på dagis? (var väl där du jobbade).

2009-01-18 @ 13:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0